2013.04.28.
21:43

Írta: N. Cs.

Budapestre érkezik egy újabb workshop!

Fanny és Matteo, a MakeSense nemzetközi fiatalokból álló hálózat hátizsákos rohamcsapata hamarosan Budapesten is feltűnik majd, hogy szokatlan módszerét hazai társadalmi vállalkozókon is tesztelje. Hogy mi is ez?

A MakeSense célja (mint említettem is), hogy megkönnyítse a kapcsolatot a fejlődésben éppen elakadt, bár amúgy kiváló társadalmi vállalkozások és a szabad kapacitásokkal rendelkező lelkes egyetemisták, szakemberek, kreatívok és mások között - és így együtt gondolkodva fejlesszék a vállalkozásokat. Ezt részben egy virtuális hálózaton keresztül teszik, részben pedig offline workshopokon. A workshopjaik (Hold-up) általában 2 órásak, ezalatt a 8-15 résztvevő a pörgősen levezetett brainstormingból koncepciókat, majd villámgyors prototípusokat hoz létre, amiket utána a vállalkozó  (remélhetőleg) beépíthet majd. Vagy legalább új ötletekkel szolgál számára. 

A budapesti eseménysorozat május 24-én, a SenseDrinkkel indul, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a módszerükkel, a srácokkal és főleg persze egymással is, hogy mindjárt tanácsot, inspirációt, hasznos tippeket is kapjanak. Az ezt követő napokban pedig egy vagy két workshopot is tartanak (angol nyelven), amelyek bár szűk körűek, jelentkezni még lehet résztvevőnek, május 20-ig. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialentrepreneurship.blog.hu/api/trackback/id/tr785251672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása