2012.06.30.
01:48

Írta: N. Cs.

Social Enterprise Day - Társadalmi vállalkozások napja

Néhány hete volt egy ilyen esemény Budapesten, és bár csak ilyen késéssel tudok beszámolni róla, azért szerintem ez mit sem ront az információ hasznosságából. A NESsT, Magyarország valószínűleg legnagyobb társadalmi vállalkozókat támogató szervezete ugyanis már másodszor rendezte meg ezt a majd egy napos konferenciát, amin rengeteg olyan témáról meséltek, ami ezen a blogon már felmerült illetve ami bárkinek érdekes lehet, akit ez a téma valamennyire érdekel. Sőt mi több, bemutatkozott néhány sikeres vállalkozás a támogatottjaik közül, ami igazán üdvözlendő, mert a sokat emlgetett Fruit of Care-en kívül nem nagyon szoktak reflektorfénybe kerülni.

Az esemény honlapján megtekinthető az összes tájékoztató jellegű prezentáció (ez már önmagában is csodálatos szerintem), például arról, hogy a NESsT hogyan látja a magyar szcénát, milyen EU-s támogatási lehetőségek vannak az ilyen vállalkozások számára, illetve némi praktikus információ a társadalmi hatásmérésről, jogi környezetről, stb.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény példa Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://socialentrepreneurship.blog.hu/api/trackback/id/tr714620183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása